header image
 

Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Taloc’s Hollow

A Tower of Eternity pusztulásakor az óriási építmény darabjai pusztitó záporként hullottak egész Atreia felszínére. Az egyik ilyen darab mélyen belefuródott a földbe majd végül egy hatalmas fa alatt állapodott meg, ezt a fát régóta szentnek tartották a környező falu lakói. Hamarosan a fa gyökere elkezdett egybeolvadni a a toronyból származó darabbal és szép lassan öntudatra ébredt és Elim-mé vált. Úgy hívták hogy Taloc, napról napra erősebb és hatalmasabb lett, gyökerei mélyre hatoltak, ágai pedig az égig nyújtóztak. Egy idő után Taloc olyan hatalmas lett hogy a benne lévő üregek lakható barlangokká változtak, viszont az Elimbe költöző élőlények szép lassan átváltoztak, eltorzultak. A Taloc’s Hollow felfedezésére küldött Daevak napokkal később kerültek elő egy titokzatos betegségtől szenvedve…

Eljött az idő hogy személyesen fedezd fel Taloc’s Hollow mélységeit hogy elfojtsd a hatalmas Elimben burjánzó káoszt és gyógyírt találj bajtársaid számára.

Tartalom:

01. Environment
02. Environment – Gelkmaros
03. Instanced Dungeons – Haramel
04. Instanced Dungeons – Haramel Videó
05. Instanced Dungeons – Nightmare
06. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow
07. Instanced Dungeons – Udas Temple
08. Instanced Dungeons – Udas Undeground Temple
09. Instanced Dungeons – Udas Temple Setek
10. Instanced Dungeons – Debris of Abyss
11. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Videók
12. Instanced Dungeons – Haramel Loot
13. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow Loot
14. Instanced Dungeons – Udas Temple Loot
15. Environment – Corrupted Underground City/Fortress Loot
16. Instanced Dungeons/Quests – The Weapons of Siel
17. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Loot
18. Instanced Dungeons – Chantra Dredgion
19. Environment – Word Bosses – Omega
20. Environment – Word Bosses – Ragnarok
21. Environment – Word Bosses – Sematariux & Padmarashka
22. Environment/Quest/Abyss – Kaisinel/Marchutan Weapons

  • Taloc’s Hollow egyfős instance.
  • Az belépéshez szükséges kampány questet automatikusan megkapjuk amint teljesítettük a Ground Abyssra jutáshoz szükséges küldetést.

  • Taloc’s Hollownak nincs bejárata, NPC segítségével juthatunk be.

  • Különböző speciális képességekre tehetünk szert az instanceon belül bizonyos tárgyak használatával.

  • Ha az instanceban kisegíted a Reian törzs tagját akkor később viszonozza a szívességet azzal hogy melletted harcol ha beszélsz vele.
  • A törzs tagjai vagy templarok vagy clericek és kaszt specifikus képességekkel segítenek téged.
  • 48 óránként lehet belépni az instanceba.

Blablabla

Bizonyos kéréseknek eleget téve megpróbáltam kicsit kevésbé spoileresen összerakni ezt a bemutatót, majd kiderül kinek melyik verzió tetszik jobban. Korábban Inggison-nál már említettem az instance-ot mivel helyileg ott található mégha külön bejárata nem is lesz az általam Kaspar Forestnek nevezett erdőben. Azért tettem hozzá hogy “általam” mert mint kiderült a Kaspart fordították Taloc-nak szóval valószínűleg Taloc Forest lesz a neve úgyhogy most már azok is nyugodtan aludhatnak akik eddig nem tudtak a kétségtől hogy akkor most mi is lesz a neve az erdőnek. Taloc’s Hollow a harmadik és egyben utolsó egyszemélyes instanceunk és innentől már 3 darab 6 fős és egydarab 12 fős vár ránk. 51-es szinttől lehet be lépni ami pont meg is lesz mire lejutunk az erődbe. Ahogy a patch notes-ban is írják 48 óránként lehet belépni ami soknak tűnhet de elég jó lootok esnek az instanceba, a boss még legendary cuccokat is dobál. Az instance kinézete nekem meglehetősen bejön, látszik hogy fektettek bele energiát a dizájnerek, de lehet csak azért tűnik így mert Fire Temple az aktuális content a spiritmasteremmel és annál sivárabb instanceot én még nem láttam, pedig 1 évet lehúztam Molten Coreba. Összesen hat boss van és mindegyiknek van értelmes kék cuccokat tartalmazó loot táblája, fegyverektől kezdve páncélokon át kiegészítőkig minden eshet. Az instanceban több aether node is van. A fentebbi térkép alapján kicsit kacskaringósnak nézhet ki de az első ittléten kívül nem nagyon fogunk a mellékágakban járkálni mivel ott főleg questhez kapcsolódó dolgok vannak, esetleg hp töltő izé.  A bossok is egy kukac kivételével útba esnek ami szerintem szintén pozitívum. Korábban már ki volt rakva szerintem ez a videó de most témába vág, mobok és miden nélkül csak az instance bemutatása: Mivel Nightmare szintje 37-44 ezért sokan itt fognak találkozni először a kizárólag instanceban használható tárgyakkal, ha minden igaz akkot a Taloc Fruitot és a Taloc’s Tear ez elején megkapod a többit pedig az instanceban lehet összeszedni innen onnan.

Túl sok értelme nem lenne részletezni hogy melyik mire jó de a Taloc Fruitra azért érdemes némi szót fecsérelni mivel elég poén, először is átváltozunk a Zöld Power Rangerré…

…ráadásul még kiszúrhatunk egy apró változást…

Ez pl fixen lesz nálunk de lesz olyan item ami bossból esik és nem árt tartalékolni a végső összecsapásra.

Akinek mégsem lenne elég ez a spoiler light verzió az esetleg megnézheti az instanceról készült videót bossokkal:

U.I.: Nincs valakinek 1.9-ig kölcsönbe egy Fear Shriek I stigmája? 😀 (Fizetett felhívásunkat olvashatták)

~ by baaldroth on .

Aion

8 Responses to “Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Taloc’s Hollow”

  1. Na ez tetszik! Nyár végére talán kijön 🙂 ” naponta megvana fix program hátha esik vmi amit lehet törni ench stonokért 🙂

  2. kétnaponta.”48 óránként lehet belépni az instanceba.” ^^

  3. Na igen, úgy naponta, hogy kétnaponta XD

  4. Van itt két quest, amik marhára idegesítenek, hátha valaki tud segíteni…
    Az egyik, hogy meg kell keresni ittbenn valami shugo-t, meg is jelöli hol van, de bizisten gőzöm sincs hogy lehet odajutni.
    A másik meg a talocs leaf, amikor 6 db soile-t kell összeszedni. 5 megvolt, 6. nem, pedig háromszor végigsétáltam az egészen. Nincs valami térkép ahol be vannak jelölve a helyek?
    AionArmory jelenleg használhatatlan, ha 2.0-s tartalomról van szó.

  5. desu

    Shugonak mi a neve és melyik questhez kell?

  6. Köcce Z!!!
    A quest: http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=11460
    The Shulack of Taloc
    Dorkin-t kellene megtalálni. Közben befutott még egy kérdésem, ami gyaníthatóan meg is válaszolná az előzőt. Van egy “Dorkin’s Pocket Knife” nevű késem, ami ha minden igaz beenged valami rejtett fal mögé (gyanítom, hogy itt van Dorkin is). De hol ez a fal?

  7. desu

  8. WOW… nah ezt meglesem a holnapi fordulónál… köcce 🙂

Comments are closed.