header image
 

Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Debris of Abyss

Nincs nagyobb...Most csaltam egy picit mert igazából Beshmundir Temple következett volna soron ami a 2.0 high-end 6 fős instance-a de az történt hogy a dolog némileg több utánajárást követel részemről ugyanis nem csak a nehézségi szintet lehet belőni de különböző szárnyak vannak ahová bizonyos questek teljesítése után juthatunk be és egy hangyányit még zavaros a dolog mivel nagy összefoglaló cikk még nem készült róla ázsiai barátainknál. Talán hétvége magasságában lesz rá némileg több időm. Szerencsémre dög lusta vagyok ezért még bőven van téma amiről lehet írni helyette, például Debris of Abyss.
Desu
<-BTW nincsak ki vállalt vendégszereplést.

Tartalom:

01. Environment
02. Environment – Gelkmaros
03. Instanced Dungeons – Haramel
04. Instanced Dungeons – Haramel Videó
05. Instanced Dungeons – Nightmare
06. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow
07. Instanced Dungeons – Udas Temple
08. Instanced Dungeons – Udas Undeground Temple
09. Instanced Dungeons – Udas Temple Setek
10. Instanced Dungeons – Debris of Abyss
11. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Videók
12. Instanced Dungeons – Haramel Loot
13. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow Loot
14. Instanced Dungeons – Udas Temple Loot
15. Environment – Corrupted Underground City/Fortress Loot
16. Instanced Dungeons/Quests – The Weapons of Siel
17. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Loot
18. Instanced Dungeons – Chantra Dredgion
19. Environment – Word Bosses – Omega
20. Environment – Word Bosses – Ragnarok
21. Environment – Word Bosses – Sematariux & Padmarashka
22. Environment/Quest/Abyss – Kaisinel/Marchutan Weapons

Desu

A Divine Fortresst uraló Balaurok készítettek egy szerkezetet ami képes volt eltorzítani a tér-időt. A szerkezetet arra akarták használni hogy Elysea és Asmodae-be vezető rifteket hozzanak létre de egy kissebb, Abysshoz hasonló helyre vezette őket. Ezen az apró helyen található az eddig felfedezett legnagyobb Abyss Kristály, továbbá egy új artifact is fellelhető a lebegő törmelékek között, méghozzá az Artifact of Desu. Sajnálatos módon az összes itt élő lény eltorzult és szolgaként követi az Artifact Őrét.

Immár a Daevak is képesek használni a riftet és eljuthatnak  a titokzatos kristály birodalmába. Mégis mit fogunk ott megtudni? Találunk e bármit is amit hasznosíthatunk a háborús erőfeszítések előremozdításában…Ez a post a V4r1ance bloggereinek szellemi tulajdona. A forrás megjelölése nélküli továbbközlés nem bennünket minősít…

  • Nincs belépő quest, minden 50 fölötti karakter beléphet.
  • 12 fős alliance-ok számára készült a terület.
  • A saját oldaladnak kell birtokolnia Divine Fortresst hogy beléphess az instance-ba.
  • A bejárat az erődben található.
  • A főboss erőssége attól függ mit bohóckodsz az instanceban.

Sliders

Gondolom a legtöbb embernek feltűnt az a bizonyos Divine Fortress foglalásos rész, hát igen ahoz hogy itt mókázzunk előbb meg kéne ismételni azt amit eddig csak egyetlen Francia szerveren sikerült itt nyugaton és bevenni az erődőt.  Kérdés hogy ez mennyivel lesz egyszerűbb az 1.9-es nagy nerf után, bár én nem hiszem hogy jelenleg Spataloson ez elég arra hogy bármelyik oldal bevegye a közeljövőben.

Meglehetősen sok erőfeszítést igényel mind az erőd bevétele mind egy értelmes 12 fős csapat összehozása viszont az instance mindent megtesz hogy ezért kárpótoljon bennünket. Gondolom az magától értetődő hogy a mobok adnak APt (ez a 2 Udas instance-ra is igaz), továbbá a ládákból a megszokott relicek mellett medálokat és Fabled itemeket lootolhatunk.Ez a post a Variance blog bloggereinek szellemi tulajdona. A forrás megjelölése nélküli továbbközlés nem bennünket minősít…

A főbossnak három nehézségi szintje van, Dark Poetaval ellentétben nem a teljesítményünk határozza meg a boss nehézségét hanem az hogy mit csinálunk azzal az itt található Artifactal pont úgy ahogy a belső körös fortress instanceokban, természetesen erősebb boss=jobb loot. A legerősebb változat maradványai között például ehez hasonló csinos Eteral (narancs) fegyvereket találhatunk:

Mint minden másik fortressben itt is van ismételhető quest, a különbség csak a mennyiség, kapunk ismételhető questet amiért Platinum Medalt kaphatunk és olyat is amiért random relicet tartalmazó tatyó jár. Vannak sima egyszer megcsinálható questek szintén platinum medálért és megszerezhető title-ért. Továbbá SR-hez hasonlóan itt is van olyan quest sorozat amiért set itemdarabokat kapunk.

50 fölött mindenki bejöhet de a bossok kivétel nélkül 55-sek szóval nem tudom full 50-es allianceal meddig lehet jutni.  Egyébként a patch notes nem írja de 46 óra a lockout.

A bossok között van ami addokat idéz…

Van amit csak az én kedvemért raktak be hogy legyen valami  8+ lábú is…

Aztán van a személyes kedvencem a skizofrén…

És végül a főboss akinek némileg tüzesebb testvére ismerős lehet korábbról…

Aki beleköt  a “nem hiszem hogy jelenleg Spataloson ez elég arra hogy bármelyik oldal bevegye a közeljövőben.” részbe az egy bohóc, előre szólok.
Ez a post a Variance blog bloggereinek szellemi tulajdona. A forrás megjelölése nélküli továbbközlés nem bennünket minősít…

~ by baaldroth on .

Aion

3 Responses to “Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Debris of Abyss”

  1. Az 1.9-ben teljesen átalakul az Abyssi Fortress Siege. A Deity Generalok nagyon durva nerfet kapnak, ide értendő Divine Fortress főnöke is. Ezzel együtt Divine timerét 1 óra 50 percről lehúzzák 50 percre, ezzel is mutatva, hogy tényleg komoly az a nerf. Szóval én nem félek attól, hogy ne lenne akár a Spataloson, akár atöbbi szerveren elfoglalva 2.0-ra Divine Fortress, pláne ha abból indulunk ki, hogy addigra már túl leszünk a server merge-ken.
    Egyébként köszi a leírást, nagyon jó lett.

  2. A Suthranon örülhetnek az elyosok 😀

  3. Főleg, hogy várniuk kell még erre vagy 4 hónapot:)

Comments are closed.