header image
 

Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Debris of Abyss Lootok

Ahogy azt már korábban olvashattuk Debris of Abyss lesz az egyetlen új Fortress Instance 2.0-ban és Divine Fortot kell bevenni ahhoz hogy 11 társunkal vandálkodhassunk a hatalmas Aether kristályok árnyékában.
Sajnálatos módon az 1.9 ezen buildje nem tartalmazza a DoA-s lootokat pont úgy ahogy Nightmare-t se és nem is tudok a statokról képet mutatni vagy armory linket adni. Nightmare-el ellentétben Debrist azért nem akartam kihagyni mert a tárgyak kinézetéről viszont tudok felrakni képet és majd egyszer ha bekerül az itteni kliensbe is DoA akkor majd kipótolom a hiányzó statokkal.

Tartalom:

01. Environment
02. Environment – Gelkmaros
03. Instanced Dungeons – Haramel
04. Instanced Dungeons – Haramel Videó
05. Instanced Dungeons – Nightmare
06. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow
07. Instanced Dungeons – Udas Temple
08. Instanced Dungeons – Udas Undeground Temple
09. Instanced Dungeons – Udas Temple Setek
10. Instanced Dungeons – Debris of Abyss
11. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Videók
12. Instanced Dungeons – Haramel Loot
13. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow Loot
14. Instanced Dungeons – Udas Temple Loot
15. Environment – Corrupted Underground City/Fortress Loot
16. Instanced Dungeons/Quests – The Weapons of Siel
17. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Loot
18. Instanced Dungeons – Chantra Dredgion
19. Environment – Word Bosses – Omega
20. Environment – Word Bosses – Ragnarok
21. Environment – Word Bosses – Sematariux & Padmarashka
22. Environment/Quest/Abyss – Kaisinel/Marchutan Weapons

Forgotten Abyss

DoA-s postomban már nagyjából leírtam hogy loot-ok tekintetében mire lehet számítani, a bossok legyőzése után kinyitható ládák a szokásos medalokon és reliceken kívül 52-es szintű fabled tárgyakat is tartalmazhatnak. Az item sorozat googleish nyelven a Forgotten Abyss nevet viseli, gyakorlatilag minden fegyver és armor tipus képviselteti magát plusz a 4 féle sapka, a cuccok csak névrokonok tehát nem set-ről van szó.

Plate


Chain


Leather


Cloth

Hats


Eternal ABC

Szintén megemlítettem már azt hogy a főboss legerősebb változata dobhat Eternal fegyvereket. Az eddigi lootos postokban még nem nagyon volt szó Eternal fegyverekről szóval egy kis kitérőt teszünk. 5 csoportba lehet sorolni az Eternal fegyvereket a 2.0-ban, mivel erre nekünk tökéletesen megfelel a Dark Poetas osztályzás ezért nyugodtan használhatjuk a D C B A S elnevezéseket (gyengébbtől az erősebb felé). A D osztályt egyetlen fegyver képviseli, természetesen a Tahabata ami a leggyengébb narancs fegyver lesz 2.0-ban érthető módon. A C a legnépesebb csoport, ide tartoznak az instance droppok, mint pl a DoA-s, a Word Boss droppok vagy akár a high end pve instance fegyver, a Rudra sorozat is. A B csoportban a másod osztályú craftolt Balic fegyverek vannak. Az A kategóriában a Governor droppok vannak, az S, tehát a legdúrvább fegyverek pedig a craftolható Dragon Emperor itemek. Ezt a kis kitérőt azért tettük hogy a mostantól megszaporodó Eternal cuccok erősségét jobban be tudjuk lőni különösebb magyarázat nélkül is.

야멘네스 시리즈

Na de kanyarodjunk vissza a boss által dobott C kategóriás Ehernal fegyverekre és nézzük hogy fognak kinézni. Még annyit hozzátennék hogy a feljebb említett Forgotten Abyss fegyverek ugyan így néznek ki csak azokon nincs a lila effekt attack modeban.

~ by baaldroth on .

Aion

4 Responses to “Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Debris of Abyss Lootok”

  1. Hmm, Dragon Emperor craftolható fegyók, érdekelnek 🙂

  2. Azt meghiszem, hogy érdekelnek. Egyébként a Dragon Emperornak (vagy ahogy korábban többször is hivatkoztunk rá: “Mi a wtf ez a Koenig izé?”) nagyon komoly múltja van ám nálunk. Valamikor még az 1.9-ben bukkantam rá a fegyver setre a Koreai PowerBookban és mutogattam Z-nek, hogy “nézzedmámiez”. Annyira nagyon érdekelte a dolog, hogy jó egy hónapig szóba sem került. Ez után újra előjött, hogy mi a wtf ez a Koenig/Emperor fegyver set, mire heves vitába törtünk ki, hogy akkor ez most insta drop, vagy PVP reward vagy upgradelhető izé vagy balaur craft cucc. Végülis a vitát Dat (AionSourceos kvázi “hivatalos” fordító) zárta le azzal, hogy “ja balic craftolható cucc”.
    Ja és hogy miért vitáztunk ezen ennyit? Azért, mert a fegyverek brutálisan szépen néznek ki, de tényleg annyira brutálisan, hogy leestem a székről amikor megláttam. Ja és természetesen nem fogom most belinkelni a képeket a PowerBookból, szépen megvárjuk, hogy Z eljusson odáig a cikksorozattal. Addig tessék szépen elképzelni, hogy kb hogyan nézhet ki a játék leges-legszebb fegyver set-e…

  3. Hát én valahogy így tudnám elképzelni a GS-t egy gladinál
    http://kepfeltoltes.hu/090919/hello_kitty_gladi_www.kepfeltoltes.hu_.png
    A tőröket megy valahogy így assánál
    http://kepfeltoltes.hu/090919/assakitty_www.kepfeltoltes.hu_.png

  4. Még nagyon az AION elején volt egy olyan kijelentés, hogy a legdurvább fegyókat csak crafttal lehet majd elérni, tehát van értelme a craftot húzni, de ugye eddig ez nem így van, szóval tényleg nagyon érdekel.

Comments are closed.