header image
 

Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II+IV – The Weapons of Siel

Remélem nem volt túl rég és még emlékszünk a Taloc’s Hollow-ban eső zöld fegyverekre amikből végül sárgát tudunk csinálni. Akkor nem tudtam semmi konkrétat írni a questről mivel nem igazán néztem utána de most belebotlottam némi infoba szóval körbejártam a dolgot. Tehát lássuk mire is van szükségünk ahhoz hogy Siel fegyvereit visszaállítsuk dicső állapotukba, Spiritmasterként a könyvet fogom emlegetni de természetesen minden fegyverhez ugyan az kell.

Tartalom:

01. Environment
02. Environment – Gelkmaros
03. Instanced Dungeons – Haramel
04. Instanced Dungeons – Haramel Videó
05. Instanced Dungeons – Nightmare
06. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow
07. Instanced Dungeons – Udas Temple
08. Instanced Dungeons – Udas Undeground Temple
09. Instanced Dungeons – Udas Temple Setek
10. Instanced Dungeons – Debris of Abyss
11. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Videók
12. Instanced Dungeons – Haramel Loot
13. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow Loot
14. Instanced Dungeons – Udas Temple Loot
15. Environment – Corrupted Underground City/Fortress Loot
16. Instanced Dungeons/Quests – The Weapons of Siel
17. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Loot
18. Instanced Dungeons – Chantra Dredgion
19. Environment – Word Bosses – Omega
20. Environment – Word Bosses – Ragnarok
21. Environment – Word Bosses – Sematariux & Padmarashka
22. Environment/Quest/Abyss – Kaisinel/Marchutan Weapons

Desu

Gyorsan fussuk át hogy mit is tudunk eddig, Taloc’s Hollowban van egy Queen Mosqua- nevű boss akinek 10 tárgy van a drop listáján, 9 zöld fegyver meg ez a csodásan kinéző sapi:

Supreme -> Noble -> Dominant

Első lépés természetesen az hogy a megfelelő fegyver kiessen számunkra, ha feltételezzük hogy 100% hogy dob egy fegyvert akkor is ~11% az esélye hogy egy adott fajtát kidobjon, persze valakinek mindegy hogy dagger/sword vagy spear/gsword de a lényeg hogy eléggé be kell mákolni azt hogy egy 48 óra lockoutos instanceba kiessen. Akinek a képeken még nem vette érszre nem lehet a tárgyakat átadni/cserélni sehogy.

Na de elég rövid post lenne ha abba az irányba mennénk el hogy nem fog kiesni szóval inkább tegyük fel hogy megvan a drágaság, akkor nincs is más dolgunk mint elballagni Drenia-hoz aki egyelőre nem igazán van benne a kliensbe de nem is probléma mert nincs is sok dolgunk vele ugyanis miután lefitymálta a könyvecskénket kapásból tovább küld Gefeios-hoz aki a quest chain hátralévő részében ugráltatni fog minket.

Superior -> Heroic

Gefeios-tól megkapjuk az első quest-et amik a Restoration of [Fegyver] nevet viselik. Ahhoz hogy befejezettnek tekintsük a questet 2 dolgot kell átadnunk Gefeios-nak, a zöld fegyverünket amit remélhetőleg nem adtunk el időközben és 11 Noxallon Ingot-ot (hogy egy könyvhöz minek kell ingot azt ne kérdezzétek). Noxallon Ingot-ot viszont csak egy helyről tudunk szerezni, pontosabban egy ismételhető questből, a [Group] Heal Me, Kill Me-ből. A quest-et Honeus adja és a feladatunk 25 Dragonbound healer meggyőzése arról hogy a Balaurt imádni nem életbiztosítás manapság. A quest Udas Temple-be szól tehát 6 óránként egyszer tudjuk megcsinálni, na meg rá kell venni a partyt hogy esetleg még öljetek extra mobokat ha nem esik útba annyi. Ha végigcsináltuk a questet 11x akkor 40 millió xp-vel és 11 Ingottal gazdagodtunk és már rohanhatunk is Gefeios-hoz hogy megheggessze a könyvünket ami a törődést meghálálva immár Heroic minőségű.

Heroic -> Fabled

Gefeios nem is szarozik sokat kapásból megdob minket a következő questel ami a [Group] New [Fegyver] nevet viseli. A küldetéshez kell egy Vorpal Essence, 20 Blessed Aurium Ingot és a Special Shulack Refiner, mivel Gefios-t nem igazán érdekli a mi bohóckodásunk ezért ezeket a cuccokat nekünk kell majd összerakni aztán a végterméket elvinni neki. Na de lássuk mi fán terem a Vorpal Essence, ja hogy Beshmundir Temple főbossa Rudra dobhatja bizonyos %-al? Ez kb annyit takar hogy az oldaladnak kell birtokolnia mind két a területeken lévő fortresst hogy bemehessetek Silentera Canyonba és ott végigverjétek a top instance-ot főbossal együtt akinek még ki kéne dobnia az essencet, annyi könnyítés azért van hogy elég normal módban csinálni.

Na de ha már úgyis Beshmundirban kell szórakozni egy darabig akkor akár már fel is kereshetjük Lupukin-t a Shugot akit úgy tudunk előkaparni ha az instance Garden of Tranquility részében megöljük 대담한 도라키키-t (Daring Fourpoints?) és kis bandáját. Mint azt a Shugoktól megszokhattuk szeretnek minket lehúzni a vérbe szóval kezdetnek akár meg is vehetjük Lupukinnál a 20 darab Aurium Ingotot a questünkhöz darabonként 700,000 kinahért, vásárlás után azért ne küldjük el az anyjába az árai miatt ugyanis még szükségünk van rá ugyanis a Special Shulack Refinert is tőle tudjuk megszerezni némi ellenszolgáltatásért cserében. Az ellenszolgáltatás nem takar mást mint hogy tovább haladva a templomban szedjünk össze 30 darab Balaur Relic-et a mobokból és azt vigyük vissza neki hogy aztán ő illegálisan elnyomja azokat dúrva összegért a fekete piacon, persze azt mondja hogy a jó cél érdekében van de ezeknek azt se szabad elhinni amit kérdeznek.  Most hogy megvan mind a 3 cucc ideje összeilleszteni őket, mivel a mi mesterkovács barátunknak derogál megemelnie a hátsóját ezért kénytelek vagyunk mi összerakni amire nincs is alkalmasabb hely mint mint Debilkarim, Udas Underground Temple főnökének privát műhelye. Ha jók vagyunk gyurmázásból akkor most van egy Siel’s Essence nevű izénk amihez már hajlandó hozzányúlni Gefeios és össze is rakja az új Fabled fegyverünket.

Tehát?

Összességében nem mondom hogy ez az a fegyver amin görcsölni kell hogy meglegyen, inkább az volt a célja a kis leírásnak hogy az itt említett dolgokra érdemes odafigyelni mikor ott járunk. Hogy véletlenül ne adjuk el vendornak a fegyvert csak mert nem tudjuk hogy mihez lehet vele kezdeni, vagy hogy felvegyük az ismételhető questeket, tudjuk mire jó a Vorpal essence etcetc. Persze ez megint az a guide aminek nincs értelme hónapokkal 2.0 előtt de azért próbáljátok észbentartani hogy ilyen is van.

Desu

Desu

Mellesleg nem vagyunk boldogok hogy a postok végét elfoglalta a google…

~ by baaldroth on .

Aion

4 Responses to “Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II+IV – The Weapons of Siel”

  1. OMG, ez a quest. Xenophon/Betoni 2.0. Mennyi sírés/rívás lesz ez miatt.

  2. Hát de mennyit kell már ezért is rohangálni 😀 Abból a szempontból jó, hogy merge powa!

  3. Szerintem meg pont hogy semmi extrát nem kell csinálni érte csak odafigyelni, nézni milyen fegyver esik Talocban, Udasba felvenni az ismételhető questet etcetc. Ezeket azok is fogják csinálni akiknek fogalmuk se lesz erről a Siel-es dologról ez csak amolyan plusz ha összejön.

  4. Egyébként szerintem sincs benne semmi extra az instás ismételhető questeket most is fölveszik az emberek lásd SR ben a haripin os qest ráadásul csak questre is szerveznek külön group okat nem látom okát h itt miért ne tennék, ha meg a nagy főbossból kiesik az item akkor örülünk mint majom a farkának ha meg nem akkor ez van úgyis öljük még. Legalább van egy kis plusz ami arra ösztönözi még a PVE beállítottságú játékosokat is, hogy foglaljuk el ground abbys-t.

Comments are closed.