header image
 

Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Taloc’s Hollow Lootok

Taloc’s Hollow-ban 5 boss van, igazából én kettő lootjáról beszélnék mert a többié meglehetősen érdektelen, zöld elvétve egy-két kék cuccal. Kapásból a fő bossal kezdeném aki a roppant félelmetes Trunke nevet kapta, pontosabban Trunke of Chaos. Az erősségét tudod befolyásolni szóval ennek megfelelően vannak a loot tábláján gyengécske zöld lootok is de azokat kihagynám. Ami számunkra érdekes lehet azok a kék fegyverek és a legerősebb változat által dobott sárga fülbevalók:

Tartalom:

01. Environment
02. Environment – Gelkmaros
03. Instanced Dungeons – Haramel
04. Instanced Dungeons – Haramel Videó
05. Instanced Dungeons – Nightmare
06. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow
07. Instanced Dungeons – Udas Temple
08. Instanced Dungeons – Udas Undeground Temple
09. Instanced Dungeons – Udas Temple Setek
10. Instanced Dungeons – Debris of Abyss
11. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Videók
12. Instanced Dungeons – Haramel Loot
13. Instanced Dungeons – Taloc’s Hollow Loot
14. Instanced Dungeons – Udas Temple Loot
15. Environment – Corrupted Underground City/Fortress Loot
16. Instanced Dungeons/Quests – The Weapons of Siel
17. Instanced Dungeons – Debris of Abyss Loot
18. Instanced Dungeons – Chantra Dredgion
19. Environment – Word Bosses – Omega
20. Environment – Word Bosses – Ragnarok
21. Environment – Word Bosses – Sematariux & Padmarashka
22. Environment/Quest/Abyss – Kaisinel/Marchutan Weapons

Trunke of Chaos

Queen Mosqua

Na most itt álljunk meg egy pillanatra, ha kicsivel lejebb tekintetek láthattok egy rohadt nagy tapétát tele fegyverrel, ezek közül viszont csak a zöldet dobja a boss, onnantól questeket kell teljesíteni amivel egyre jobbá tudjuk fejleszteni a fegyverünket. Elyos oldalon ismerős lehet főleg Assassinok és Templarok számára a Fire Sword questről a dolog. Sajnos egyelőre nincs infom (nem is kerestem mondjuk) arról hogy mit kell csinálni az egyes lépésekben.

God Stone

Bizony bizony, az instanceban random eshetnek god stoneok is, egészen pontosan 17 darab, igazából ezek semmi újat nem hoznak hanem főleg a 2.0 előtti kavicsokat teszik könnyebben elérhetővé az újabb játékosok számára is. Persze ez majd a drop rate-től függ.

~ by baaldroth on .

Aion

6 Responses to “Képeskönyv – Ötödik fejezet: 2.0 Part II – Taloc’s Hollow Lootok”

  1. Köszi a lepedőket, meg az infókat.Egyre inkább azt gondolom, hogy ez a Taloc Hollow lesz a 2.0 egyik legfontosabb része. Nézegettem a questeket is és ha jól vettem ki, akkor a 2.0-ás greater stigma slotok közül az egyiket is itt lehet megszerezni, meg egyébként nagyon sok egyéb quest kapcsolódik ide. Szóval az instance kvázi felér egy Steel Rake-kel, csak éppenséggel soloban kell teljesíteni. Ez a pók boss meg különösképpen érdekes koncepció, dob egy zöld fegyvert amit fel lehet upgradelni fable-é. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ez a “Siel’s Dominant” lesz az új Xenophon/Betoni a 2.0-tól.

  2. az első bekezdésben mit jelent az, hogy “Az erősségét tudod befolyásolni” a final bossnak??? :S

  3. bakker ez télelg jó kérdés, engem is érdekelne, eddig nem volt túl adakozó az end boss, ráadásul a fegyós questből is csak egy zöldet kaptam, abból is azt, amelyik egyáltalán nem kellett volna

  4. a fegyós küldit azt vágom: elvileg úgy van, hogy ha vagyok olyan atom mákos, hogy pont a zöld siel’s staff kiesik a Queen Mosqua-ból akkor a “Releasing the Staff’s Potential” quest során egy kék staffnak lehetek boldog tulajdonosa. ez 52es szinten vehető fel Tataka-tól asmo oldalon. (ely oldalon “Siel’s Supreme Noble Staff” a quest címe és Gefeios az NPC hozzá). Azután ezt a kék staffot lehet egy group küldi során, 55ös szinten Besmundir templeben csapkodva elég komoly fabled fegyóvá upgradelni.
    ez a tudod befolyásolni az erősségét nekem olyannak tűnik mint a Nightmare solo instában, hogy ha nem ölöd le a középső bossokat akkor erősebb végső boss van jobb droppal vagy nemtom?!
    vagy ez csak parasztvakítás volt Z részéről?? 😀 😀 😉

  5. nem tudod kikerülni a bossokat, 3ból 2 úgy van elhelyezve hogy azon keresztül vezet az út a végéig

  6. az is igaz :S na akkor tényleg nem tudom, hogy ezzel mire akart utalni Z

Comments are closed.